Press Release - Posádka Jiří Holeček a Tomáš Marný připravena na Rallye Vrchlabí

15.04.2014 21:31

Úvodní soutěž CSI Rally 2014 je již za dveřmi a posádka vozu Škoda Fabia Kit Car S1600 odcestovala do dějiště 64,8 km dlouhé soutěže plná očekávání s jediným cílem – bodovat!

 

Jiří Holeček (Jezdec týmu): "Před soutěží jsme absolvovali seznamovací jízdy na naší tréninkové Fiestě ST a musím říct, že by nám tato soutěž měla sednout. Naší ostrou zbraň připravovali mechanici společnosti AutoDům Chomutov a já jsem připraven se jim za skvěle odvedenou práci co nejlépe osvědčit. Startovní listina je celkem nabitá a jsem realista, takže na body v celkovém pořadí to nebude. Pokud se podíváme na startovní listinu dvojkolek, tak tam je ta konkurence přeci jenom nižší a body jsou reálné. Musíme se ale vyvarovat chybám a jet si naše tempo."

 

Sebastian Holsner (Sportovní manažer): "Na úvod sezóny nikdo neví, jak na tom bude, ale my pevně věříme, že tu nejsme jen do počtu. Vůz Škoda Fabia Kit Car sice není asi tou nejoptimálnější zbraní, ale Jirka si s ní velmi dobře rozumí a kluci ze společnosti AutoDům Chomutov odvedli výbornou práci v přípravě na tuto soutěž. Dáváme si cíl dojet na bodech v předokolkách a vím, že Jirka s Tomášem tento úkol dokáží zvládnout."